Tuinaanleg Lendelede

 

Tuinaanleg en -onderhoud in regio Lendelede

Er wordt gewerkt volgens plan en in alle tuinstijlen: landelijk, cottage, romantisch, modern, kindvriendelijk, ecologisch enz.

Geen tuinontwerp? We maken er samen eentje op basis van de functies die uw tuin moet vervullen , de grondsoort, het type van woning, de zonoriëntatie en de voorkeuren die u persoonlijk hebt.

De werkfasen: alle noodzakelijke grondwerken (opkuisen, nivelleren, verbeteren van de grond), tuindrainage voorzien indien nodig, zaaiklaar maken van het perceel (frezen, eggen, bemesten, indelen), aanplanten van het groen (bomen, struiken, hagen, vaste planten, eenjarigen, bodembedekkers, siergrassen, bollen, knollen), gazon of grasmatten aanleggen, tuinkamers uitwerken, eventueel een systeem van irrigatie inplannen.

 

Zoals elk familiebedrijf huldigen we een aantal principes: een doordachte maar soepele planning is de helft van het werk, zeker in een sector die sterk afhangt van het weer. Goede plantenkennis komt van pas. Veel inzet en afwerking tot in de kleinste hoekjes en details maken uiteindelijk het verschil.